Loodgieterswerk

Loodgieterswerk is al sinds jaar en dag een specialisme waar ieder huishouden of bedrijf soms noodgedwongen mee te maken heeft. Op het moment dat u er gebruik van moet gaan maken is dit vaak, omdat er iets kleins defect is gegaan dat snel gerepareerd moet worden.

U schakelt dan het liefst een specialist in, omdat u dan gegarandeerd bent van een gedegen eindresultaat. Wij zijn die specialist die u zoekt. Wij staan voor iedere klus van groot tot klein voor u klaar om het te verhelpen, voorkomen of aan te leggen.

Aanleg

Tot de meest voorkomende werkzaamheden behoren het aanleggen van riolering, waterleidingen, gasleidingen en sanitaire installaties. Hierbij kan het gaan om vervanging en plaatsing van eerdergenoemde. Deze werkzaamheden zijn routine voor ons.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Legionella preventie

Legionella is een bacterie die ontstaat doordat water de kans krijgt om lang stil te staan in delen van het watersysteem waar op dat moment geen waterdoorstroming mogelijk is. Deze bacterie verspreidt zich in kleine waterdruppeltjes. Doordat mensen deze druppeltjes inademen of binnenkrijgen kan de legionellagriep of veteranenziekte worden overgedragen.

Dit is natuurlijk iets dat u wil voorkomen. Bent u niet zeker van uw watersysteem of is er binnen uw huis of bedrijf voor langere periode een bepaalde sanitaire voorziening niet gebruikt? Twijfel dan niet en laat een legionella onderzoek uitvoeren om zeker te zijn dat uw huis of bedrijfspand geen sporen van legionella bevat. Denk aan uzelf, wij als deskundig bedrijf kunnen u preventief en correctief helpen op het gebied van legionella.

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden