Verlichting

Naast het aanleggen, aanpassen, repareren en onderhouden van elektriciteitsinstallaties kunt u ook bij Houwen Elektro- en Installatietechniek terecht voor de aanschaf van allerlei soorten verlichting. Tevens kunnen wij een verlichtingsplan op maat maken voor u.

Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de mogelijkheden.

Tafelarmaturen

Uw verlichting bepaald voor een groot deel de sfeer in huis. Tafelarmaturen zijn niet alleen erg functioneel, maar bieden ook volop mogelijkheden om uw inrichting wat extra kleur en warmte te geven.
Houwen Elektro- en Installatietechniek biedt een ruim assortiment met passende tafelarmaturen voor elk interieur, welke direct uit voorraad leverbaar zijn.

Staande armaturen

Houwen Elektro- en Installatietechniek heeft ruime ervaring op het gebied van functionele en decoratieve verlichting en is op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van licht. Ook op het gebied van staande armaturen kunnen onze medewerkers u van een deskundig advies voorzien. Wij bieden voor ieder interieur een oplossing op maat!

Buitenverlichting

Uw tuin is natuurlijk niet compleet zonder buitenverlichting. U heeft tegenwoordig de keuze uit vele soorten buitenverlichting; denk bijvoorbeeld aan staande tuinlampen, tuinlantaarns en hangende lampen om onder uw veranda of parasol te bevestigen. Eén of meerdere wandlampen zijn uitermate geschikt om de tuindeur of schuurdeur te verlichten. Wilt u de aandacht vestigen op bijvoorbeeld een mooie boom of een vijver, dan kunt u hiervoor grondspots gebruiken.

Catalogus

Wilt u eerst graag wat ideeën opdoen voor u lampen en armaturen aanschaft? De nieuwe catalogus van SLV - Big White by Output is weer uit. Deze catalogus bevat alle nieuwe trends en mogelijkheden op het gebied van (design)verlichting. Vraag hem snel aan en laat u inspireren! U kunt de catalogus bekijken via de website van Output NL! Of neem contact met ons op, wij hebben deze catalogus voor u klaar liggen.

Meer weten over verlichting?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot verlichting? Neemt u dan gerust contact op met Houwen Elektro- en Installatietechniek. We zijn u graag van dienst!

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden