Over ons

Houwen Elektro- & Installatietechniek is in 2009 opgericht door Thijs Houwen.
Het eerste jaar werkte Thijs Houwen alleen, Houwen Sr. sprong bij indien dit nodig was en zo breidde Houwen zijn basis voor de installatietechniek steeds meer uit en werd de vraag voor installatietechniek steeds meer. 
Vanwege de groei besloot Houwen begin 2012 personeel aan te nemen en inmiddels rijden er meerdere bedrijfsauto’s.   

Houwen is trots om klanten een totaal concept aan te kunnen bieden.
Van elektra installaties, sanitair, zonnepanelen/boilers, data & telecom, vloerverwarming, cv ketels ( Premium Partner van Nefit), ventilatie, (design) radiatoren, tot 24 uurs service. Wij kunnen u dit allemaal aanbieden. 

De evolutie van de techniek is snel gegaan. Ons werkterrein wordt dan ook steeds uitgebreider. Technische installaties innoveren om het energieverbruik te minimaliseren, dit past bij het duurzaam energieverbruik. Daarnaast stelt men steeds hogere eisen aan comfort. 

Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Door een combinatie van kennis, ervaring, een totaal concept aan te kunnen bieden én het werken met A-merk gekwalificeerde leveranciers, zijn wij in staat een product te leveren wat voldoet aan alle wensen en voorschriften waaraan een installatie moet voldoen. Houwen Elektro- & Installatietechniek installeert dan ook uitsluitend hoogwaardige installaties.

Ons team is het meest waardevolle gereedschap. We blijven bijleren, niet alleen door cursussen, maar vooral van onze klanten, leveranciers en van elkaar.
Zoals Houwen altijd zegt; “stilstand, is achteruitgang”.

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden