Over ons

Houwen Elektro- & Installatietechniek is in 2009 opgericht door
Thijs Houwen.  De eerste jaren werkte Thijs alleen maar er kwamen steeds meer werkzaamheden en klanten bij. Vanaf 2012 ging de groei zo snel dat er medewerkers aangenomen moesten worden. Inmiddels bestaat het Houwen team uit 15 medewerkers.

Houwen is trots om klanten een totaal concept aan te kunnen bieden.
Van elektra installaties, sanitair, data & telecom, vloerverwarming, cv ketels ( Premium Partner van Nefit), ventilatie, (design) radiatoren, tot 24 uurs service. Wij kunnen u dit allemaal aanbieden. 

De afgelopen jaren is daar een belangrijk onderdeel bijgekomen en dat is verduurzamen. Veel klanten van houwen, zowel zakelijk als de consument, willen hun pand of woning verduurzamen. Houwen heeft de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in kennis en opleiding van de monteurs. Hierdoor zijn we vandaag de dag in staat mooie duurzame oplossingen te bedenken en uit te voeren voor onze klanten. Denk hierbij aan zonnepanelen, zonneboiler, warmtepompen. 

De wensen van de klanten gaan omhoog, zowel op het gebied van duurzaamheid als comfort. Daardoor blijven we bij Houwen tijd en energie steken in kennis en kunde. Hierdoor kunnen wij onze klanten ook de komende jaren van het juiste advies en product voorzien. Zoals Houwen altijd zegt; “stilstand, is achteruitgang”.

 

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden