Sanitair

Als erkende installateur zijn wij specialist in de uitvoer van werkzaamheden gericht op de vervanging en plaatsing van uw sanitair. Hierbij kunt u denken aan het renoveren van uw badkamer of het plaatsen van een nieuwe toilet.

Reparaties

Of het nu gaat om het vervangen van de kraan of de montage van een douchecabine inclusief leidingwerk. Voor grote en kleine reparaties of ingrepen zijn wij de specialist die u zoekt.

Renovatie

Een grondige renovatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand vergt enige ervaring en is daarom ook specialistisch werk. Wanneer dit niet op de juiste wijze aangesloten wordt kunt u hier jarenlange problemen aan overhouden. U mag van ons als erkende specialist verwachten dat renovatie klussen gedegen uitgevoerd worden. Het renoveren van een sanitaire ruimte is een ingrijpende klus, maar vaak wel voordeliger dan wanneer u ervoor kiest om alles nieuw te plaatsen. Hedendaags zijn er vele mogelijkheden om uw sanitaire ruimtes weer een frisse uitstraling mee te geven, zonder dat alles vervangen moet worden.

Nieuw

Wanneer u bijvoorbeeld bij nieuwbouw of verhuizing een andere woning of bedrijfspand betrekt, zijn het vaak de sanitaire ruimtes die niet voldoen aan de gestelde eisen of stijl die u graag wil hebben. Een voordeel als u nieuw sanitair kiest, is dat u een keuze kan maken die helemaal bij u past. U heeft een bepaald eindbeeld en een lijst met wensen voor het sanitair opgesteld. Hier kunnen wij u bijstaan door u te voorzien van deskundig advies en waar mogelijk de levering en plaatsing van het sanitair.

Wij verzorgen de gehele installatie van de sanitaire ruimtes in uw huis of bedrijfspand.

Ontvangt u graag deskundig advies en een daarbij behorende offerte? Neemt u dan gerust contact met ons op.

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden