Radiatoren

Zonder radiatoren geen warmteoverdracht in uw huis of bedrijfspand. Een belangrijk onderdeel binnen de verwarmingsketen. Wat vele particulieren en bedrijven niet weten, is het belang van het maken van de juiste keuze voor een bepaalde radiator.

Bij iedereen wel bekend zijn de oude, vaak niet al te fraaie, radiatoren onder de raampartijen van woningen en bedrijfspanden. Deze radiatoren zijn wel functioneel, mits deze op de juiste wijze zijn ingeregeld, maar bieden niet de uitstraling die eigenlijk wenselijk is. Tegenwoordig zijn er mooie design radiatoren verkrijgbaar, passend voor elk type interieur. Hier kan op ingespeeld worden door twee vliegen in één klap te slaan. Het vervangen van de oude radiatoren zorgt ervoor dat er nieuwe radiatoren geplaatst kunnen worden. Wanneer er een erkende installateur bezig is met het plaatsen van deze radiatoren kunt u deze direct waterzijdig in laten regelen. U heeft een nieuwe radiator die er beter uitziet, maar tegelijkertijd beschikt u over een radiator die optimaal kan presenteren binnen de ruimte.

Specialist

Als specialist bieden wij u beide diensten aan. Een ruim assortiment aan radiatoren zorgt ervoor dat er binnen elke gewenste stijl een passende radiator geleverd kan worden. Een donkere designradiator of een kleine radiator voor in het toilet. Een tip die wij u altijd meegeven, laat bij vervanging van de radiatoren altijd een specialist de radiatoren inregelen. U realiseert een besparing op het verbruik en kunt beschikken over een aangenaam binnenklimaat. Een comfortverhoging, zodat u zich weer helemaal thuis voelt.

Voor een advies op maat kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Wij brengen voor u in kaart wat de mogelijkheden zijn en bieden de bijpassende radiator.

De kunst van innovatie

U kunt onze catalogus bekijken en downloaden via de knop hieronder.

Download catalogus

Of neem contact met ons op, wij hebben deze catalogus voor u klaar liggen.

© 2015 Houwen Elektro- & Installatietechniek - Alle rechten voorbehouden